Waarom trouwen bij ‘t Draaiboompje in Moergestel?

Ben je op zoek naar een trouwlocatie in Brabant? ‘t Draaiboompje in Moergestel is een officiële trouwlocatie, wat betekent dat je bij ons officieel het jawoord kan geven. Wij weten hoe belangrijk jullie dag is en daarbij willen wij graag helpen jullie gehele dag tot in de puntjes te verzorgen.

Het allerbelangrijkste vinden wij dat iedereen zich thuis voelt. Bij een thuisgevoel hoort volgens ons veel gemoedelijkheid, gastvrijheid en goed eten en drinken. Alles is mogelijk en niemand komt iets tekort. Bovendien vinden we het altijd leuk om mee te denken én te helpen met de opbouw en aankleding.

Wat onze sfeervolle trouwlocatie in Noord-Brabant uniek maakt is de landelijke uitstraling in een mooie groene omgeving. Zowel binnen als buiten zijn er veel mogelijkheden. Denk daarbij aan meerdere zalen voor receptie, diner en de avond van het trouwfeest. Bovendien kan je gratis parkeren en er is een groot terras met een speeltuintje voor de kinderen. Ook op het gebied van eten is er veel mogelijk.

Wij luisteren graag naar de wensen van onze gasten. Velen daarvan deelden hun ervaringen bij ’t Draaiboompje met anderen zoals te zien bij de beoordelingen van Klanten Vertellen op de home page.

Ben jij benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op en kom onze locatie bekijken. Voel de Brabantse gemoedelijkheid en overtuig jezelf. Bij ’t Draaiboompje draait alles om jullie. Onder het genot van een drankje kijken we wat jullie wensen zijn en krijg je altijd een passend voorstel.

 

Foto`s gemaakt door o.a. Jennifer Voets.

Bruiloft plannen: waar moet je beginnen?

Of jullie nu zelf je bruiloft organiseren of misschien toch wat hulp en ervaringen kunnen gebruiken, het belangrijkste is dat het de mooiste dag van jullie leven wordt. Maar waar moet je beginnen? Natuurlijk komt er veel op jullie af zoals de trouwlocatie, de gastenlijst, de ambtenaar, het diner, het feest en ga zo maar door. Veel zaken moeten tegelijkertijd worden geregeld en toch wil je dat alles perfect verloopt.

Doordat wij al vele bruidsparen de mooiste dag van hun leven hebben bezorgd, weten we wat hier allemaal bij komt kijken. Gemoedelijkheid en persoonlijke aandacht staan bij ons voorop. Daarom helpen we je graag om jullie dag samen te regelen, zodat deze onvergetelijk wordt!

Ga je de bruiloft zelf organiseren?

Een huwelijk regelen kan een behoorlijke uitdaging zijn en wellicht zelfs wat stress veroorzaken. Om toch wat rust te creëren in deze drukke, maar vooral erg leuke periode, hebben we voor jullie een Bruiloft Checklist samengesteld. Deze helpt je alvast op weg.


    De perfecte locatie voor je bruiloft vinden: hoe doe je dat?

    Je moet rekening houden met veel zaken als je op zoek gaat naar trouwlocaties. Het belangrijkste is toch wel het gevoel dat je hebt bij de locatie. Ervaringen van voorgangers helpen om een beeld te schetsen van wat bij je past. Uiteindelijk is het natuurlijk het beste om de locatie zelf te bezichtigen.

    Meer weten over de mogelijkheden van Eten en Feesten `t Draaiboompje?