Waarom trouwen bij ‘t Draaiboompje in Moergestel?

Ben je op zoek naar een trouw locatie in Brabant? ‘t Draaiboompje is een officiële trouw locatie, wat betekent dat je bij ons elkaar het jawoord kan geven! Wij weten hoe belangrijk deze dag is en willen hierbij graag helpen jullie dag tot een onvergetelijke te maken!!!.

Heel belangrijk is het om je thuis te voelen. Bij een thuisgevoel hoort volgens ons veel gemoedelijkheid, gastvrijheid en goed eten en drinken. Alles is mogelijk en niemand komt er iets tekort. Bovendien vinden we het altijd leuk om mee te denken én te helpen met de opbouw en aankleding.

Wat onze sfeervolle trouw locatie zo uniek maakt is de landelijke uitstraling in een mooie groene omgeving. Zowel binnen als buiten zijn er veel mogelijkheden. Denk daarbij aan meerdere zalen voor receptie, diner en de avond van het trouwfeest. Of gezellig buiten trouwen en feesten onder de stretchtent. Ook op het gebied van eten is er veel mogelijk.

Wij luisteren graag naar de wensen van onze gasten. Ben jij benieuwd geworden? Neem dan contact met ons op en kom onze locatie bekijken. Voel de Brabantse gemoedelijkheid en overtuig jezelf. Bij ’t Draaiboompje draait alles om jullie. Onder het genot van een drankje kijken we wat jullie wensen zijn en krijg je altijd een passend voorstel.

 

Foto`s gemaakt door o.a. Jennifer Voets.

Bruiloft plannen: waar moet je beginnen?

Of jullie nu zelf je bruiloft organiseren of misschien toch wat hulp en ervaringen kunnen gebruiken, het belangrijkste is dat het de mooiste dag van jullie leven wordt. Maar waar moet je beginnen? Natuurlijk komt er veel op jullie af zoals de trouw locatie, de gastenlijst, de ambtenaar, het diner, het feest en ga zo maar door. Veel zaken moeten tegelijkertijd worden geregeld, maar je wilt uiteraard dat alles perfect verloopt.

Doordat wij al vele bruidsparen de mooiste dag van hun leven hebben bezorgd, weten we wat hier allemaal bij komt kijken. We helpen jullie graag om de trouwdag samen te regelen, zodat je niet voor verrassingen komt te staan!

Ga je de bruiloft zelf organiseren?

Een huwelijk regelen kan een behoorlijke uitdaging zijn en wellicht zelfs wat stress veroorzaken. Om toch wat rust te creëren in deze drukke periode, hebben we voor jullie een Bruiloft Checklist samengesteld. Dat maakt het weer een beetje makkelijker. Succes met de voorbereidingen!


    De perfecte locatie voor je bruiloft vinden: hoe doe je dat?

    Je moet rekening houden met veel zaken als je op zoek gaat naar trouwlocaties. Het belangrijkste is toch wel het gevoel dat je hebt bij de locatie. Ervaringen van voorgangers helpen om een beeld te schetsen van wat bij je past. Uiteindelijk is het natuurlijk het beste om de locatie zelf te bezichtigen.

    Meer weten over de mogelijkheden van Eten en Feesten `t Draaiboompje?