quiz

QUIZ

Interactieve beamerquiz

Tijdens deze interactieve quiz komen verschillende categorieën aan bod! De avond wordt gevuld met ludieke en interactieve spelletjes waarbij de verschillende teams tegen elkaar strijden! Neem een kijkje op www.quiz-tivity.nl om alvast in de stemming te komen!

Ik hou van Holland spel

Het gezelschap wordt opgedeeld in teams en meteen breekt de strijd los! De avond wordt gevuld met verschillende spellen uit de tv quiz "ik hou van Holland"!.

etendrinken

Eten en drinken

High Wine

Houdt u van een goed glas wijn in combinatie met bijpassende hartige hapjes? Dan is High Wine iets voor u! De verschillende gerechtjes worden begeleidt door bijpassende wijnen. U kunt zelf bepalen hoeveel gangen u wilt. Verkrijgbaar vanaf 3 gangen. We maken voor u een High Wine op maat.

High Beer

Op zoek naar iets voor een vrijgezellenavond of avondje uit? En houdt u van een goed glas bier? Dan is de High Beer iets voor u. Tijdens de High Beer wordt u verrast door de smaken van diverse bijzondere speciale bieren en de daarbij behorende hapjes. Mogelijk vanaf 3 gangen.

Workshop koffie proeven of De Koffie Game

Tijdens de Barista workshop gaat u koffie proeven en leert u de basis van het baristavak.

U kunt ook het koffiebedrijf van Tante Sus runnen. Tijdens de Koffie Game draait alles om teamspirit, creativiteit, fun en natuurlijk koffie!

sportief

Actief/ sportief

Golfen

Een leuke activiteit voor een sportief bedrijfsuitje, zakelijke bijeenkomst of de hele familie.

Na het golven is er van alles mogelijk zoals bijv. een barbecue, buffet, diner of lekkere hapjes.

Kruisboog schieten

Wie schiet er de meeste schijfjes af met de kruisboog? Onder begeleiding van gildebroeders van onze Gilde St. Joris wordt u klaargestoomd voor de wedstrijd.

Vooraf kunt u genieten van bijv. koffie met iets lekkers en na deze inspanning is het tijd voor een drankje met o.a. een barbecue, buffet, diner of hapjes.

Segway

Leer in een korte tijd in deze clinic hoe om te gaan met de segway. Binnen de kortste keren legt u een parcours af met allerlei hindernissen. U maakt zelfs een tochtje door de Oisterwijkse bossen. Hierna perfect te combineren met een barbecue, buffet, diner of hapjes.

20180707_203824_resized_1

Fietsen

Speciaal voor onze gasten hebben we een fietsarrangement ontwikkeld. Begin met koffie en gebak, mooie route fietsen en afsluiten met bijv. een barbecue. Bel of mail voor de mogelijkheden.

avond

Avond

DJ

U feest tot in de puntjes verzorgt en met gezellige muziek?

We hebben een aantal dj`s die voor u een feestje kunnen bouwen. Met muziek die u graag hoort!

Thema avond

Wat dacht u van een boerenavond? U kunt koeien melken of een ritje maken op de stier. Een compleet verzorgde avond met muziek, drank en "boergondisch" buffet.

Walking dinner

Onder het genot van een drankje wordt er een heerlijk Walking dinner geserveerd. Dit is al mogelijk vanaf 3 gangen. De gerechten mag u natuurlijk zelf kiezen! Mogelijk te reserveren met een dj, zodat u tussen de gerechten door los kunt gaan op de dansvloer!

latrappe

La Trappe
arrangement

Rondleiding Trappistenklooster

Na het genot van een bakje koffie en iets lekkers, hup in de auto of huifkar en op naar het Trappistenklooster. Hier kunt u genieten van een gezellige rondleiding en natuurlijk een bijzonder La Trappe bier.

Na deze rondleiding is het mogelijk om bijvoorbeeld te genieten van een heerlijke maaltijd of diner, bereid met deze bieren.

Fietstocht La Trappe route

Met de speciaal ontworpen La Trappe fietsroute zijn er genoeg terrasjes waar u kunt genieten van dit overheerlijke bier. Het begin of eind is door uzelf te bepalen, maar het is geweldig om af te sluiten met een maaltijd bereidt met deze bijzondere bieren bij `t Draaiboompje!

La Trappe diner

Onze kok kan de heerlijkste gerechten maken met deze lekkere, bijzondere bieren.

Na de fietsroute of rondleiding kunt u de smaken nog eens terugvinden in deze heerlijke gerechten.

culinair

Culinair arrangement

Bezoek palingrokerij

Al jaren gebruiken we de allerlekkerste paling uit Nederland van Fam. Reijrink uit ons mooie Moergestel. Deze kwekerij die bij ons zowat om de hoek te vinden is kan geboekt worden voor een interessante rondleiding en natuurlijk een toast met deze overheerlijke paling.

Hierna kunt u bij `t Draaiboompje genieten van deze paling in o.a. een ambachtelijke salade.

 

Diner met producten van de dagbezoeken

Onze kok maakt de smaakvolste gerechten van bijv. La Trappe trappistenbier of met de paling van Fam. Reijrink. Dit kan perfect gecombineerd worden met bijzondere speciaal bieren van La Trappe of een glaasje wijn .

Happen en Stappen

We zijn onderdeel van een wandelroute van Happen en Stappen. U kunt beginnen bij `t Draaiboompje of bij onze collega de Gerrithoeve. Tijdens de wandelroute van 16 km. kunt u zeker genieten van de mooie natuur in Moergestel en Oisterwijk, maar ook van de heerlijke gerechten die daarbij geserveerd worden.

boeren

Boeren
arrangement

Boerenlunch

Een bourgondische lunch met robuuste boerenbroden, knapperige broodjes, beleg en smeersels. Diverse mogelijkheden in verschillende prijsklassen.

Huifkartocht

Met z`n allen op pad naar bijvoorbeeld het Trappistenklooster. Begin eerst met een lekker bakje koffie en iets lekkers, dan een rondleiding in de brouwerij, even een Trappistenbiertje om te proeven en dan weer naar `t Draaiboompje voor een heerlijk diner, buffet of feestavond.

Of misschien wel naar de Golfbaan met de hele familie?

 

"Boer"gondisch buffet

Heerlijk buffet als start of afsluiter na bijvoorbeeld een quiz of tijdens een feest.

Thema avond "Boerderij"

Personeelsfeestje? Onder het genot van een drankje kan er een koe gemolken worden of is een ritje op de stier mogelijk.

Deze avond is aan te kleden met heerlijke hapjes of buffet naar keuze.

Als iedereen zijn/haar overall of rubberen laarzen aantrekt is het compleet!

vrouwen

Vrouwendag

Lipdub maken

Gezellig met een groep vriendinnen of voor je vrijgezellen dag een eigen clip/filmpje maken?

Zet jezelf in de picture!

High Wine

Als afsluiter van een gezellig middagje shoppen in Moergestel of Oisterwijk of gewoon omdat het kan!

Diverse wijnen worden begeleid met heerlijke, bijpassende gerechtjes.

Zie ook bij Eten en drinken.

Walking dinner

Onder het genot van een glaasje wordt uw diner geserveerd. Mogelijk vanaf 3 gangen en het menu mag u uiteraard zelf invullen.

mannen

Mannendag

Kruisboog schieten

Wie schiet er de meeste schijfjes af met de kruisboog? Onder begeleiding van Gildebroeders van onze Gilde St. Joris wordt u klaargestoomd voor de wedstrijd. Vooraf bijv. koffie met iets lekkers en na deze inspanning genieten van een koud biertje en o.a. een barbecue, buffet of diner.

High Beer

Ga jij ook graag een biertje drinken met je vrienden? Of en je op zoek naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest? Met keuze uit meer dan 25 bijzondere speciaal bieren is het mogelijk om een gezellig avondje uit te creëren met natuurlijk diverse lekkere hapjes.

Zie ook bij Eten en drinken.

BBQ

Na een activiteit of voor iedere andere gelegenheid is het heerlijk vertoeven op ons achterterras rondom de barbecue.

Zowel binnen als buiten en mogelijk in diverse prijsklassen.

Meer weten over de mogelijkheden van Eten en Feesten ’t Draaiboompje?