Wat zijn Trabant Tours?

Een Trabant Tour is een ervaring die iedereen eens meegemaakt moet hebben. Het is pure nostalgie en leuk voor jong en oud. Een perfecte daginvulling voor uw groepsuitje, familiedagje of personeelsfeest.

Over de Trabant
Als u in een Trabant rijdt waant u zich in de tijd van de DDR, want daar vindt de Trabant zijn oorsprong. Elke familie had er wel een en werd gezien als hun maatje. Trabant betekent dan ook: maatje. De Trabant heeft een tweecilinder tweetaktmotor, met het geluid dat te vergelijken is met die van een oude brommer. Schakelen doet u met een hendel die rechtstreeks uit de motor komt en u start hem met een choke. Maar wel eerst de benzinekraan open draaien, anders komt de Trabant niet van zijn plek af!

Trabant routes
’t Draaiboompje heeft mooie routes uitgezet door het Brabantse land met diverse opdrachten. Wij beschikken over 10 Trabants, leuk voor betaalbare feestjes of als onderdeel van een groot bedrijfsuitje. Daarnaast kunt u een Trabant Tour boeken als onderdeel van een bedrijfsuitje of groepsuitje bij ‘t Draaiboompje. Afhankelijk van uw (budgettaire) wensen maken wij een aangepaste daginvulling met all-in prijs.

  • Prijzen (incl. BTW):
    ’t Draaiboompje heeft een route van 2 uur uitgezet (inclusief rustpunt). Deze rijdt u d.m.v. fotozoektocht, tekst, vragen en kleine opdrachten. De kosten zijn € 23,50 p.p.
  • Starttijden: 11:00 / 13:30 / 16:00
    avondritten op aanvraag
  • Aantal personen: vanaf 10 personen

Meer informatie over de trabant tours?